Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Om UNIQUE SALES

Velkommen til Unique Sales og E A Transport, der er ejet af Hans Jørgen Jensen.

Igennem 4 år har vi primært solgt ure, piber og jagtknive, samt mindre ting der både er mere praktiske og mere anderledes, end man typisk finder andre steder.

Passion for unikke varer​

Hos Unique Sales har vi en stor passion for ure, og derfor er det hovedsageligt det, som Unique Sales er bygget op omkring, men falder vi over noget andet unikt, spændende og festligt, så kan du forvente, at det vil blive lagt til salg her på siden.

Vores mange atypiske varer giver dig muligheden for at købe nogle morsomme og festlige varer, samt unikke samlerobjekter, især inden for jagtknive.

Du er altid velkommen til at ringe​

Når du bevæger dig rundt på siden og finder inspiration enten til en gave til dig selv eller til en, som du holder af, eller hvis der opstår spørgsmål omkring et specifikt produkt, men også, hvis du vil bestille en vare, så er du altid mere end velkommen til at skrive til mig på min e-mail info@uniquesales.dk. Du kan også ringe på telefon 75 51 51 53.

Hver kunde er Unique​

Unique Sales vil løbende blive udvidet med flere varer, og nogle vil blive skiftet ud med andre, men de mere populære varer vil vi fortsætte med at tilbyde. Derfor betyder dit køb meget, da vi på den måde kan holde status over, hvad du som kunde efterspørger.

Hvis du selv har et varelager af unikke varer, som du gerne vil af med, så kan du også kontakte Hans Jørgen Jensen.

God Fornøjelse!